Proizvodi

Proizvodimo LDPE foliju, proizvod šire poznat kao glatka folija i HDPE foliju poznata kao šuškava folija.
Proces proizvodnje je kompletan: od sirovine u granulama postupkom topljenja i izvlačenja dobija se folija koja se isporučuje kao gotov proizvod za industriju.
Po potrebi radi se konfekcioniranje tj. sečenje folije u standardne proizvode, kao što su vreće za zamrzivač, vreće za smeće, džakovi i industrijske vreće.

Džakovi za smeće su većeg kapaciteta i preporučuju se za kontejnere ili kante. Ove kese su višenamenske i pored smeća možete u njih odlagati i razne druge stvari.  Mogu se čak i više puta koristiti. Ove džakove izuzetne čvrstine i kvaliteta izrađujemo u boji koju želite i u dimenzijama koje su Vam potrebne.

Ovu vrstu folije koriste u građevinarstvu za pokrivanje građevinskih materijala i za tehnološku izolaciju.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
materijal: od recikliranog materijala
dimenzije folije od 1 metara do 6 metara
debljina folije 100-200 my
pakovanje u rolnama ili po potrebi kupaca
boja: zelena, crna

Ova vrsta folije koristi se na primer kao parna brana između prostorija unutar zgrade i kao zaštita od prašine koja izlazi iz termoizolacije. Naša folija se proizvodi u različitim širinama, dužinama, debljinama i bojama, kako bi ispunila zahteve kupaca. Takođe, postoji mogućnost štampanja na foliji u četri boje.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
materijal: od primarnog materijala
dimenzije folije od 1 metara do 6 metara
debljina folije 100-200 my
pakovanje u rolnama ili po potrebi kupaca
boja: transparentna
temperatura upotrebe: -20°C - + 40°C

Providne kese za zamrzivač se najčešće koriste za pakovanje prehrambenih proizvoda, mesa, voća i povrća u frižidere i zamrzivače ali i za industrijske potrebe, šrafovske i druge proizvode, kao i za pakovanje robe široke potrošnje manjih dimenzija. U ponudi imamo šuškave i glatke vreće u raznim veličinama u zavisnosti od Vaših potreba.

INDUSTRIJSKA PE VREĆA ne propušta vodu, ekološki je bezbedna, može da se reciklira. PE vreće koriste se za pakovanje povrća, voća, testenina i sličnih proizvoda.
Dimenzije, debljine i boje vreća radimo po zahtevu kupaca.

Ovaj proizvod je idealan za sakupjanje i čuvanje otpada u domaćinstvu. Idealan je za kućne potrebe. Vreće za smeće proizvodimo od HDPE izrađujemo u boji koju želite i u dimenzijama koje su Vam potrebne.

Industrijske haube i džakovi koriste se za pakovanje najrazličitijih proizvoda, prvenstveno industrijske prirode. Haube omogućuju stabilnost palete kod skladištenja i transporta, štiti proizvode od prašine, prljavštine, vlage, oštećenja i vremenskih uticaja i termoskupljajuće su.

Služi za omotanje paleta i štiti omotani proizvod od prašine. Zahvaljujući svojim karakteristikama, pruža zaštitu tokom transporta i pri rukovanju.

RUČNA STREČ FOLIJA

Karakteristike proizvoda:
•    Širina: 500 mm
•    Debljina: 17 i 23 µm
•    Dužina: 189 m - 512 m
•    Prečnika kartonske hilzne: Ø50mm i Ø76mm

MAŠINSKA STREČ FOLIJA

Karakteristike proizvoda:
Širina: 500 mm
Debljina: 7 - 40 µm
Dužina folije u rolni: 1200 - 4200 m
Hilzna: prečnik hilzna Ø76 mm, težina hilzne 1,6 kg

Istegljivost:
•    standard 160%
•    medium 200%
•    super 240%
•    power 300%
•    super power 320%

ECO STREČ PREDISTEGNUTA FOLIJA

Karakteristike proizvoda:
Eco streč predistegnuta folije pravi uštede u odnosna na standardnu ručnu streč foliju: od 20% - 40% ušteda u vremenu rada, i do 50% u potrošenom materijalu.

Foliju od 7µm isporučujemo na hilzni ili bez hilzne - uz ovu foliju ide PVC hilzna koja se može koristiti više puta.

Termoskupljajuća folija pravi se od polietilena niske gustine. Nakon izlaganja temperaturi, folija se skuplja 25% do 30% i oblikom prilagođava proizvodu koji obavija.
Termo folija se primjenjuje kao ambalaža i koristi se zato što je ekonomski isplativija, štiti proizvod od prašine, jednostavna je za upotrebu, ne propušta vodu, ekološki je bezbedna, lakša je za rukovanje pri skladištenju i transportu i može da se reciklira.
Naša folija se proizvodi u različitim širinama, dužinama, debljinama i bojama, kako bi ispunila zahteve kupaca. Takođe, postoji mogućnost štampanja na foliji u četri boje.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

  • dimenzije folije od 250 mm do 1200 mm
  • debljina folije od 30my do 150 my
  • pakovanje u rolnama ili izkonfekcioniran po zahtevu kupaca.