Fő tevékenység: műanyag csomagolóanyag - polietilén fólia - elsősorban zsugorfólia gyártása. "ZSUGORFÓLIA" elnevezésen olyan fóliát értünk, amelyben az előállításkor szándékosan bevitt feszültség hő hatására felszabadul, és ennek köszönhetően a fólia zsugorodik.
Ezen csomagolóanyagokat a felhasználók tekercsekben vásárolják meg, és termékeik egységcsomaggá alakítására, beburkolására, védelmére használják (pl. rekeszek, tálcák, palackok).

SZEMETES ZSÁKOK

Különböző űrtartalmú háztartási műanyag gyűjtőedényekbe, szemeteskukákba gyártunk tekercselt szemeteszsákokat. Álltalában fekete, kék szinben, mérettől függően változó 10-25-50 darab/tekercs  kivitelben.

ÉPITŐIPARI FÓLIÁK

Ezt a fajta fóliát gőzgátként használhatják az épületen belül és mint porfogót a szigeteléseknél. Ezeket a fóliákat az épitőipar használja, épitési anyagok letakarására, technikai izolációra. A termékek jellemzői: Anyag: újrahasznositott Méret: 1m-4m Vastagság: 80-200 µm Csomagolás: rolnikban vagy a vevő igénye szerint, szin: zöld vagy fekete

ÉPITŐIPARI FÓLIA-NATUR

  UV stabilizátort nem tartalmazó 110-130 µm vastag rétegelválasztó fólia. Ezen termékeinket építőipari és mezőgazdasági takarásokra, takarmány letakarására építőanyagok állagmegóvására, rétegelválasztásra, párazárásra, vízzárásra használják. A termék jellemzői: Anyag: elsőosztályú alapanyag Méret: 1-4 m Vastagság: 110-130 µm Csomagolás: rolnikban vagy a vevő igénye szerint Szin: átlátszó  

MÉLYHŰTŐS TASAK

  Leggyakrabban élelmiszerek, húsok, gyümölcsök és zöldségek  csomagolására használják, mélyhütőben vagy frizsiderben való tároláshoz. Kinálatunkban van u.n “csörgős” és sima átlátszó tasak különböző méretben, a vevők igényei alapján.  

PE ZSÁKOK

  Ezek a zsákok nem eresztik át a vizet, ökologiailag biztonságosak. Alapanyagának köszönhetően közvetlenül érintkezhet az élelmiszerrel. Ezek a zsákok zöldségek, gyümölcsök, tészták és hasonló termékek csomagolására, tárolására szolgálnak. Nagyságuk, szinük, vastagságuk a vevő kivánsága szerint változik.

PERFORÁLT TEKERCSES ZSÁK

  Ez a termék ideális a hulladék gyüjtésére és tárolására a háztartásokban. HDPE alapanyagból gyártjuk, a vevő kivánsága szerinti szinben méretben.

RAKLAPTAKARÓ SAPKA

  A raklap paramétereitől függően gyártott zsugorsapkáink automata, vagy kézi csomagolósoron egyaránt felhasználhatók. A sapkák a raklapon található termékek stabilitását biztositják raktározás, szállitás közben. Védi a terméket a portól, piszoktól, sérüléstől, időjárástól. Zsugorsapkát darabos illetve tekercses kivitelben is gyártunk.

SZTRECCSFÓLIA

  Raklapok betekerésére használják. Védi a betekert terméket a portól, könnyebbé teszi a szállitást és kezelést. A fólia egyik alaptulajdonsága a magas gáz- és folyadékzáró képesség. Ez lehetővé teszi a csomagolni kívánt élelmiszerek tökéletes elzárását a környezettől, így frissességük hosszabb ideig biztosított. Alapanyagának köszönhetően közvetlenül érintkezhet az élelmiszerrel. Költséghatékony, hiszen a termék minimális fóliafelhasználás mellett […]

ZSUGORFÓLIA

  A polietilén csomagolóanyagok egyik legáltalánosabb felhasználási módja a zsugorfólia. A fólia a bevitt hő hatására meglágyul és összezsugorodik, majd a – lehetőség szerint – gyorsan lehűtött anyag, mind kereszt- mind hosszirányban jó tartóerőt biztosít a termék számára. Termékeink akár kézi, akár gépi, vagy hőalagutas csomagolósoron egyaránt felhasználhatók. Gazdaságilak kifizetődő, védi a terméket a portól, […]